Cégbemutató

Valkon Kft. 2007 májusában alakult 5 fővel, kecskeméti központtal. Valtra traktorok értékesítésével kezdtük meg tevékenységünket. Még az év októberében a német Bernard KRONE Maschinenfabrik GmbH hivatalos magyarországi importőre lettünk.

A szállítói, és vevői elvárásoknak megfelelően a vevőszolgálat felépítése és folyamatos fejlesztése a legfontosabb feladatunk. Vevőszolgálatban dolgozó kollégáink évente 2-3 hetet töltenek bel-, és külföldi oktatáson - így lehetőségünk van a nemzetközi tapasztalatok megszerzésére-, szervizmérnökeink napi kapcsolatban vannak a gyártókkal. Alkatrészes, telepi-, és mobilszervizes csapatunk minden évben bővül, létszámuk 2014-re elérte a 35 főt. A vevőszolgálat további erősítése volt a célja a kecskeméti telephelyünkön túl, a 2010-es pápai, és a 2011-es sárbogárdi telepünk megnyitásának. Ezeken a telepeken alkatrész üzletet is üzemeltetünk, melyeken a saját márkás termékekhez 24 órán belül, a gépek minőségének megfelelő, magas színvonalú szervizszolgáltatást és alkatrészellátást is biztosítunk partnereinek. Üzleteinkben nemcsak az általunk forgalmazott gépekhez, de az országban fellelhető valamennyi mezőgazdasági géptípushoz biztosítjuk a jó minőségű alkatrészt.


Gépkínálatunkat folyamatosan bővítjük nyugat-európai és magyar gyártmányú munka- és célgépekkel.Gépválasztékunkban mezőgazdasági termelők, és erdészetek részére:

2007- Valtra, Krone

2008- Lucas.G, Seppi, Kesla, Kiwi-Pekka

2009- Rauch, Regent

2010- Samson

2011- Maschio – Gaspardo

2012- Reisch

2013- Challenger

2014- Hagie

2015- Kramer

2016- Wielton, Tellus

Gépkínálatunkba igyekeztünk olyan Európában elismert gyártókat bevonni, melyek a maguk területén specialistának számítanak. Gépvásárláshoz kiterjedt banki kapcsolatainkon keresztül kedvező hitel- és lízing-konstrukciókat kínálunk. Partnereink gyorsan és kedvező feltételekkel jutnak a magas műszaki tartalmú technológiához, melyek nélkülözhetetlenek a versenyképesség megőrzésében.

Tevékenységünk új gépek értékesítésén túl használtgép kereskedelemre is kiterjed. Partnereinknek piaci áron kínálunk jó műszaki állapotú gépeket.


Szerviz szolgáltatásunk saját szervizeseink révén lefedik az egész országot. Szervizmérnökünk, és vevőszolgálati mérnökeink vezetésével az általunk értékesített gépek kötelező szervizeit, felkészítését, javítását vállaljuk. Átalánydíjas szervizszolgáltatást is kínálunk partnereinknek. Kecskeméti központunkban 800 m2–es műhely áll rendelkezésünkre, vidéken a telephelyeinken és bérelt szervizműhelyeinkben végezzük a műhelyt kívánó munkákat. A javítások jelentős részét mobilszerelő kollégáink továbbra is a gazdáknál végzik. Vevőszolgálati hálózatunkat folyamatos képzések mellett bővítjük.


Célunk, hogy a magyar gazdáknak megbízható, kompetens partnereként, magas műszaki tartalmú gépeket, és európai színvonalú vevőszolgálatot nyújtsunk.


További információ:

Valkon 2007. Kft
6000 Kecskemét, Mindszenti Krt.55
Telefon:76/579-008
Fax:76/579-009

Cégjegyzékszám: 03-09-114833
Adószám: 13961723-2-03