Challenger MT700D sorozat

A Challenger volt az első, és marad az egyetlen olyan traktor, amelyet kifejezetten hevederes használatra terveztek és gyártottak. Az MT700D a vonóerőt alacsony talajnyomással kombinálja, a talaj védelme mellett a legmagasabb teljesítményt nyújtva.

A szelektív katalizátorral (SCR) felszerelt AGCO POWER™ motorok legújabb generációja úgy képes nagy teljesítményre, hogy akár 10%-kal alacsonyabb az üzemanyagköltség és hosszabbak a szervizidőközök a korábbi modellekhez képest.

Az egyedülálló Mobil-Trac™ rendszer kiváló vonóerőt és kismértékű talajtömörítést biztosít 2,4 m hosszú hevederein keresztül. Különböző szélességekben elérhető és most még erősebb és tartósabb. A Mobil-Trac™ rendszer bizonyítottan páratlan szintű vonórudas húzást és a talaj felé történő erőátvitelt biztosít minimális csúszás mellett, így rövidebb idő alatt több munkát végezhet el, üzemanyagot takarítva meg ezzel.

Csak a Challenger traktorok vannak felszerelve olyan sebességváltóval (mászó sebesség opcióval), amelyeket kizárólag hevederes traktorok részére gyártottak. Az Intellitronics Network™ automatikus váltást és a működési módok közötti választást biztosít.

A tágas, klímavezérléses nagy rálátású fülke kiváló munkakörnyezetet jelent, amelyből minden irányba jó kilátás nyílik és teljes vezérelhetőséget biztosít a traktorkezelő központon és az átfogó One-Touch forgó kezelőrendszeren keresztül.

Az MT700D integrált része a hárompontos függesztőmű, amelyet nehéz terhek kezelésére terveztek, és amelyben alapfelszereltség a TLT. A speciális, zárt központú, terhelésérzékelő hidraulikus rendszert az egyedülálló, megemelt olajtartály (Elevated Oil Reservoir, EOR) táplálja, amely folyamatosan fenntartja az olajáramlást és nyomást.

HírlevélFacebook