Challenger MT700E

Challenger MT700E

A BEFEKTETÉS SIKERE

VITELÉNEK ÚJ MÓDJA

Challenger

Úgy gondoljuk, hogy egyet fog érteni abban, hogy a legújabb MT700E szériák a befektetése sikerre vitelének legintelligensebb módját nyújtják Önnek. A Challenger MT700E szériájú traktorok kifejlesztése az innovatív Intellitronics™ hálózat alkalmazásával történt. Mint az emberi testben a központi idegrendszer hálózata, úgy köti össze a traktor rendszereit ez a hálózat, hogy jól koordinált vezérelhetőséggel, optimális munkateljesítményt érhessünk el. Elektronikus vezérlő modulok helyezkednek el a részegységeken, mint pl. a motoron, a hajtási láncon, a hidraulikán és a hátsó függesztő művön, hogy megosszák egymással üzemi paramétereiket az Intellitronics hálózatán keresztül. Ez a fajta kommunikáció lehetővé teszi, hogy az MT700E szériájú traktorokon mindennemű gépteljesítmény figyelemmel kísérhető lehessen a traktor irányító központon keresztül, hogy elvégeztessünk ismétlődő feladatokat a One-Touch™ egyérintős irányítási rendszerrel, csatlakozzunk az új Auto-Guide 3000 műholdas navigációs rendszerhez, és kommunikáljunk az ISO11783 csatlakozó buszon keresztül a csatolt munkagéppel. Ezen felül az Intellitronics hálózat irányítja a teljesítményvezérlő rendszert, mely sima kapcsolásokat végez és javítja az üzemanyag felhasználás gazdaságosságát Semmilyen más gyártó sem adja ezt a teljesítményt az Ön kezébe befektetésének sikerre viteléhez olyan intelligensen, mint a Challenger.

A traktrovetérlő központ (TMC)

egy innovatív kijelző és az ergonomikus kialakítású kezelőelemek ötvözéséből született. A TMC színes kijelzője egyszerűen jeleníti meg az üzemi adatokat és ezzel könnyen optimalizálható a traktor teljesítőképessége. A már jól ismert innovációk, mint pl. a One-Touch táblaműveleti vezérlési, az Auto-Guide 3000 műholdas navigációs és a Power Management teljesítményvezérlő rendszer kényelmesen kezelhető a TMC használatával. Ehhez adódik még az i, hogy miden MT700E szériájú traktort ISOBUS előkészítéssel (ISO11783) szállítanak.

Pinnacle ViewTM fülke

A Pinnacle View fülke a kitűnő kiláthatóság érdekében nagyobb üvegfelülettel és tágasabb belső térrel büszkélkedik, mint osztályának bármelyik traktora. Az egyedülálló Surround-Flow™ szellőztető rendszer a maximális légáram és az állandó fülkehőmérséklet érdekében a levegőt optimális elrendezésű befúvónyílásokon és csatornákon keresztül keringeti. 

Az új AGCO Power AP98-4 motor

Az új 9.8 literes AP98-4 típusszámú iker-turbós, köztük levegő visszahűtővel szerelt motor kielégíti a Szint IV / Tier 4 Végső kibocsájtás szabályozási követelményeket, kitűnő fajlagos üzemanyag fogyasztással és alacsony zajszinttel működik. Elektronikus szabályozású hűtött kipufogógáz visszakeringetéssel és a növelt gazdaságosság érdekében szintén elektronikus vezérlésű hűtőventilátorral rendelkezik

A hidraulika rendszer

alapkivitelben az iparág legnagyobb térfogatáramát nyújtja. Max 6 db kihelyezett hidraulika csatlakozó, 223 liter/min térfogatáram áll rendelkezésre az Ön kívánalmai szerinti hidraulikus vezérlésekre. Gyárilag felszerelt opcióként mégnagyobb, 321 liter/min térfogatáramú szivattyú is kérhető.

Az egyedülálló Mobil-Trac rendszer

Hosszú a tengelytávval rendelkezik, valamint egy kompenzáló kar választja le a hajtási lánctól érkező feszültségeket. A nyomtáv átállítás könnyű, nincs szükség hozzá a heveder újrafeszítésére.

Az Opti-Ride felfüggesztés

Csillapított járószerkezettel, rugózott keresztrúddal és rugózott közbülső görgőkkel rendelkezik, melyek kompenzálják a lökésszerű terheléseket és egy selyem simaságú futást biztosítanak a számára, a szántóföldön és a közúton egyaránt.

A hajtási lánc

A hajtási lánc megtervezése a talajtól a tetőig a gumihevederes traktor igényei alapján történt. Az új AGCO Power motorral meghajtva a hajtási lánc a teljes teljesítményt közvetíti, minden sebesség fokozatban a lendkeréktől egészen a járószerkezetig. A 16 előre / 4 hátra sebesség fokozatú powershift hajtóművet az iparágban vezető tartóssági tradíció alapján építették meg.

További járószerkezet opciók

Ezek lehetővé teszik a traktor pontos alkalmazásra szabását. Most az adott munkához legalkalmasabbra választhatja az Ön hevederének szélességét, futófelületének mintázatát, a vezetőkerekek, a hajtókerék és a középső görgők szélességét.

HírlevélFacebook