Great Plains SIMBA ST BAR

Great Plains SIMBA ST BAR

Az ST-BAR a 2.5, 3.0, 3.5 és 4.0 méter munkaszélességű X-Press tárcsák elé függeszthető, lazító kapákkel szerelt vonórúd, melynek használatával a függesztett X-Press tárcsa egy menetben dolgozó kultivátorrá alakítható át. Ezáltal, egy a nagyobb Great Plains SIMBA konstrukciókat jellemző, ügyesen kombinált munkaeszköz-kombináció jön létre, mely 1 lazítósort, 2 tárcsasort és egy nyomóhengersort jelent egy munkagépben.

A nagy sebességű felszíni talajművelés végrehajtására tervezett sokoldalú X-Press az ST-BAR-ral összeépítve, már nem csupán egy 75-100 mm műveleti mélységben dolgozó tarlóművelő, nyári szántás elművelő, mechanikus gyomirtó,  hanem - a 20 - 25 cm munkamélységben dolgozó kapák használata révén - a termőtalaj szerkezetét újra strukturáló, a tömörödöttségből eredő problémákat orvosló eszköz.A lépcsőzetes kialakítású lazítókapák - a kopócsúcsok egymáshoz viszonyított optimális távolságának  beállítását követően -  sikerrel birkóznak meg a szár- és szerves anyag maradvánnyal. Az ST Bar-on lévő lazítókapák ''Gyors Kioldó Kopócsúcs Rendszerrel'' vannak ellátva, ami biztosítja a kopóelemek könnyed és gyors cserélhetőségét.

Az ST-Bar -t követő függesztett X-Press tárcsa átmunkálja, keveri, majd a lezáró DD-Light hengersor révén tömöríti a talajt. Mindezen eszközök együttes alkalmazása biztosítja a magasabb hozamot a már 120 - 180 LE vonóerővel dolgozó gazdák számára is.Műszaki adatok:


HírlevélFacebook