Househam Permetezőgépek

A Debrecenben 2008-ban alapított Househam Kft. egy dinamikusan fejlődő, a hazai felhasználói igényeket és szabványok előírásait kiemelten szem előtt tartó, szántóföldi permetezőgépeket fejlesztő és gyártó cég. Megalakulásuk óta figyelemre méltó eredményeket értek el a magyar, brit és ukrán piacokon.

Számoskiállításon, mint pl. a Bábolnai Gazdanapok, Agromash-Expo, Cereals Show(Anglia), Agrihort (Ukrajna) kerültek bemutatásra a Househam magas minőségi színvonalat képviselő termékei.

Ezek magukban foglalják a 2000-2500-3000-4000 literes polietilén tartályokkal és 18-20-24-30-32 m széles acél szórókeretekkel szerelt vontatott, valamint a 600-800-1000-1200 literes polietilén tartályokkal és 12-15-20-24 m széles acél szórókeretekkel szerelt függesztett szántóföldi permetezőgépeket. 
A kínáléatból nem maradnak ki az önjáró permetezőgépek sem. Partnercégünk a Brit Househam Sprayers Ltd. Nagy-Britannia vezető és meghatározó vegyszerező gyártója. Az Air Ride márkajellel méltán népszerűvé vált, hosszú évek óta sikeresen teljesítő 2000-6000 l-es tartályokkal és 18-36 m széles keretekkel szerelt önjáró permetezőgépek elismerést vívtak ki szerte Nagy-Britanniában, a FÁKMországokban,Ausztráliában és számos más országban is.

A Househam Sprayers LTD. szerelősoráról 2009- ben gördült le az ezredik önjáró permetezőgép, amely teljesítmény önmagáért beszél. 
Alaposan átgondolt fejlseztések során messzemenően figyelembe veszik a piaci elvárásokat, és az országonkénti sajátosságokat számításba véve felhasználóbarát műszaki megoldásokat és a növénykultúráknak leginkább megfelelő szerkezeti felépítéseket alkalmaznak. 

A vevők visszajelzései, konstruktív javaslatai és hasznos megjegyzései szintén fontos részét képezik a hazai termékfejlesztésnek. A már a tervezés folyamán a felhasználói igényekhez alakított, Debrecenben gyárottt vontatott és függesztett permetezőgépek nem csak kiváló minőségükkel, hanem -kategóriához mérten- kedvező árfekvésükkel is jeleskednek.

Househam permetezőgépekről további információkat ide kattintva tekinthet meg.

HírlevélFacebook