KERESS MINKET
#Képviselt területNévBeosztásE-mailMobil
1Bács Kiskun megye, Csongrád megye, Tolna megyeJankovics ZoltánTerületi képviselőjankovicsz {at} valkon {dot} hu+36 30 6974232
2Békés megye, Csongrád megyeBittó ImreTerületi képviselőbittoi {at} valkon {dot} hu+36 30 6327602
3Békés megye, Hajdú-Bihar megyeVizi KálmánTerületi képviselővizik {at} valkon {dot} hu+36 30 1828037
4Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyePecsenye NándorTerületi képviselőpecsenyen {at} valkon {dot} hu+36 30 4531910
5Heves megye, Nógrád megyeVincze GyörgyTerületi képviselővinczegy {at} valkon {dot} hu+36 30 6974240
6Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megyeKontér SándorTerületi képviselőkonters {at} valkon {dot} hu+36 30 8361459
7Komárom-Esztergom megye, BudapestMeszárek FerencTerületi képviselőmeszarekf {at} valkon {dot} hu+36 30 4491062
8Győr-Moson-Sopron Megye, Veszprém megyeMolnár DánielTerületi képviselőmolnard {at} valkon {dot} hu+36 30 6974235
9Zala megye, Vas megyeNagy JánosTerületi képviselőnagyj {at} valkon {dot} hu+36 30 6427947
10Somogy megye, Tolna megyeKvakic ElmirTerületi képviselőkvakice {at} valkon {dot} hu+36 30 4487692

KIVI-PEKKA kőfelszedők

KIVI-PEKKA kőfelszedők hatékonyan használhatók kőeltávolításra mind vetés előtt, mind vetés után. KIVI PEKKA kőfelszedő alkalmas bérvállalkozók és kisebb gépi műveletszolgáltató vállalkozások számára is. Ideális golfpálya építők számára, útkarbantartási feladatokhoz, ló farmokra, szűzföld hasznosításához. A gép fejlesztése soha nem áll meg, figyelünk a vásárlóinktól érkező további javaslatokra.

HATÉKONYSÁG

A KIVI-PEKKA kőfelszedőket 4 m, 5 m és 6 méteres szélességben. Az 5 m és 6 m munkaszélességű gépek felszedő dobja szélesebb, mely nagyon köves területeken hatékonyabb munkát végez.

TISZTA KÖVEK

A KIVI-PEKKA talajrosta jelentősen mérsékli a kövekkel felhordott talaj mennyiségét. A gép otthagyja a földet ahová az való, a szántóföldön. Az általa felszedett kövek megtisztulnak és építkezésekhez, vagy útépítésekhez újrafelhasználhatóvá vállnak. A talajrostás kőtisztítási folyamat abban az átbillentési fázisban valósul meg, amikor a kő a gyűjtő konténerbe hullik, ahonnan a föld visszahullik a talajra.


KÖNNYEN VONTATHATÓ GÉP
A kőfelszedő vonórúddal csatlakozik az erőgéphez, munkamélysége a hidraulikusan állítható be. A vonórúd mérsékli a teljesítményleadó tengely terhelését, a munkamélység még a legkritikusabb körülmények között is azonos marad. Egy akadály-átugrató található a vonórúd végén, mely segít a nagyobb akadályok feletti áthaladásban és mérsékli - mind a gépnél, mind a traktornál - az ilyen ütközésekkor keletkező káros feszültségeket, terheléseket.

FINN ANYAGMINŐSÉGEK

A KIVI-PEKKA gondosan gyártott, hosszú élettartamú acélszerkezeti elemekből készül, a gyártó 1 év garanciát biztosít rá. Minden felhasznált anyag minőségi finn acéltermék.

A speciális rosta kialakítás mérsékli a kőberagadást és a felszedő dob fogainak kopását.

ALAPFELSZERELTSÉGBE TARTOZÓ BERENDEZÉSEK

• kőgyűjtő konténer

• vonórúd

• 22,5 x 560 gumiabroncs köpenyek

• az összes kardántengely

• hidraulikus TLT tengely tömlővel

• feszítővas

• szerszámosláda a szerszámoknak és a pótalkatrészeknek

• világítások és figyelmeztető háromszög


OPCIONÁLIS BERENDEZÉSEK:

Forgásfigyelő monitor

Üzemi körülmények között nehéz a rálátás a KIVI-PEKKA forgó elemeire. A forgásfigyelő monitor lehetővé teszi, hogy a kezelő állandó tájékoztatást kapjon a rotorok és a felszedő dob forgásáról. Ezzel mérsékelhető az ékszíjkopás és könnyebbé válik a gép üzemeltetése.

Rotorszárnyak felemelése

Egy opcionális rotor felemelő mechanizmus is kapható az KIVI-PEKKA-hoz. A rotorokat felemelt helyzetben mechanikus ütközők tartják, melyek kioldása húzókötéllel történik. A felemeléshez nincs szükség kardántengelyek, vagy vezetékek lecsatlakoztatására. A munka és szállítási helyzetbe állítás kényelmesen, a fülkéből elvégezhető. Az alapkivitelben ennek a funkciónak a megvalósítása drótkötéllel és a konténerürítő hidraulika segítségével történik.Erős fogak

Egy extra erős fogkészlet kapható opcióként, mely 300%-al erősebb az alapkivitelűnél. A gépen a felszedő dob fogak vannak a legnagyobb koptató hatásnak kitéve, így az erősebb fogak alkalmazásával költség takarítható meg.


AZ ÚSZÓ FELSZEDŐ DOB

Az új, úszó dobkialakítással akár 50 cm átmérőjű köveket is képes a gép felszedni. Egy súlykompenzáló, nyomástárolós hidro-akkumulátor segíti a felszedő dob munkáját, amikor a fogak egy nagy kőhöz ütődnek, akkor a dob felemelkedik, hogy könnyebben áthaladhasson a nagyobb kövek felett. A felszedő dob munka közben is a felső helyzetbe állítható.

TOVÁBBI OPCIONÁLIS BERENDEZÉSEK

• tandem köpenyek 400/60R15,5

• tandem köpenyek 500/50R17

• 710/45R22,5 köpenyek

• 700/50R26,5 köpenyek

• kőrosták: 30,35,40,50 mm