Kramer teleszkópos rakodógépek

Kramer teleszkópos rakodógépek

Innovatív agrártechnika az idő magaslatában

A Kramer teleszkópos rakodó megváltoztatja a mindennapok mezőgazdasági munkaperspektíváját: dinamikus összkerék meghajtás, kompakt méretek, erőteljes hidraulika, verhetetlen fordulékonyság és terepjáróképesség, alacsony önsúly és nem utolsósorban vezetni is élvezet. Ezek a munkagépek egy új időszak kezdetét jelzik és a gazdaságokban elengedhetetlenek.

Billenési teherbírás: 2,7-3,5 t

Kanál forgáspont: 3585-4680 mm

Sebesség: 0-35 km/h

A jövő áll a középpontban: Alacsony önsúly, ergonomikus joystickkonzol és komfortfülke 360°-os panorámanézettel.

Jól épített minden használathoz: A hidrosztatikus összkerék meghajtás a lassító fékszeleppel maximális teljesítményt érhető el, amely a nagy talajszabadságnak és a terepjáróképességnek köszönhetően ott használható, ahol mindig is szükség van rá.

Biztonságos és hatékony: A„Smar t Handling” sofőrasszisztencia rendszer nemcsak az EN 15000 (védelem a gép hosszanti irányban felborulása ellen), biztonsági szabvány előírásainak felel meg, de a sofőrt a hidraulikafunkció automatikus végrehajtásával is aktívan támogatja.

Hidraulika és teljesítmény tartalékok: Az erős munkahidraulika nagy emelő-, és szakítóerőkkel minden igénynek megfelel, sőt!

Gyorsan kész az új feladatokra: A hidraulikus gyorscsatlakozórendszer időt takarít meg, biztonságot nyújt és javít a munkafolyamatokon.

HírlevélFacebook