Kecskeméten, Pápán és Sárbogárdon jól felszerelt, korszerű javítóműhelyek

Kecskeméten, Pápán és Sárbogárdon jól felszerelt, korszerű javítóműhelyek

Mit sem ér a korszerű és megbízható gép, gyors alkatrészellátás és szakszerű szervizháttér nélkül!

A gazdák tisztában vannak azzal, hogy a géppel együtt partnert is választ, akivel 5-7 évet együtt kell dolgozni. A Valkon szervizcsapatának létszáma folyamatosan bővül, így már
szervizmérnökeink, és vevőszolgálati mérnökeink vezetésével az ország teljes területén tudunk szervizellátást biztosítani az általuk eladott gépekhez.

Kecskeméten, Pápán és Sárbogárdon jól felszerelt, korszerű
javítóműhelyek állnak rendelkezésre, - toábbá az ország több pontján bérlünk, szervizműhelyt- itt lehetőség van teljes felújítások elvégzésére is. A helyszíni szervizeket, javításokat jól felszerelt szervizautóink segítségével végzik mobilszerelő kollégáink.

Megalakulásunk óta kiemelten kezeljük a vevőszolgálat fejlesztését. Ezért szervizmérnökünk, a műhely-, és mobilszervizesek a téli időszakban több szakmai képzésen is részt vesznek. A gépek magyarországi szervizellátásának kiépítésének utolsó lépéseként kiemelkedő jelentőségű a tél végén- tavasz elején gyárban megtartott, szezonra felkészítő tanfolyam. Gyár szakemberei segítségével, a legmagasabb szintű szakmai ismeretek elsajátítására nyílik lehetőség. Az oktatóközpontban megtartott tanfolyamon a valkonos kollégák valamennyi terméket alaposan megismernek. A gyártók szervizesei megosztották saját tapasztalataikat, melyeket az elmúlt években szerte Európában szereztek.

A szakember képzéseink továbbá kiterjednek a gépek:

- felépítésére,
- szerkezetére,
- működésmódjával kapcsolatos ismeretek elmélyítésére,
- beállítások, kalibrálások gyakorlásával,
- hidraulikus és elektromos kapcsolások megismerésével, hibakereséssel.

Az oktatáson lehetőség nyílik a saját tapasztalatok megbeszélésére, a hibák elemzésére, konzultációra.

Szerviz

Szerviz

 

Valkon Kft. szervize 2008-tól felkészülten várja a régi, és az új Valtra, Krone géptulajdonosokat!