Hírek

AGRÁRGÉPSHOW 2020

2020. január 22-25 között kerül megrendezésre a magyar gazdák körében a legnagyobb és legismertebb agrár szakmai rendezvényként számon tartott AGROmashEXPO és AgrárgépShow. Ezúttal is a legújabb trendekkel és olyan technológiai innovációkkal ismerkedhetnek meg a mezőgazdászok, amelyek még inkább eredményessé teszik a munkafolyamatokat.

A Valkon Kft. ez alkalommal is széles gépkínálattal készül az általa forgalmazott márkák legjobbjaival, a már megszokott színvonalon.

Az Agrárgépshow-n a legfőbb cél, hogy minél többen megismerjék a Valkon Kft. tevékenységét, felfedezzék a forgalmazott márkák egyediségét, és személyesen bizonyosodjanak meg a megbízhatóságukról. A vállalat számára a vevő a legfontosabb, így mindig igyekszik alkalmat találni a kapcsolatok építésére és ápolására is. A kiállítás minden évben az ágazat pihenő idejében kerül megrendezésre, ezért ez egy kiváló lehetőség a Valkon Kft.-nek, hogy egy baráti légkört megteremtve ismét találkozhasson a régi ügyfelekkel, és a leendő vevők is személyesen megismerkedhessenek a csapattal.

Kattintson, regisztráljon és vásárolja meg jegyét kedvezményesen online, sorban állás nélkül!