Hírek

A Valtra Q széria elnyerte a FARM MACHINE 2023 díját

A Valtra fenevadja legyőzi a többit.

A vadonatúj Valtra Q széria nyerte el a hőn áhított FARM MACHINE 2023 díját. A FARM MACHINE díj, korábbi nevén az Év Gépe Díj, az egyik legrangosabb díj a mezőgazdasági gépészetben.

A 2022 szeptemberében bemutatott Q széria az 5-ik generációs kínálat legújabb tagja. A "The Beast" néven ismert Q széria 230 és 305 LE közötti teljesítménytartománnyal teszi teljessé a Valtra lóerőkínálatát.

A Beast gyorsan felkeltette az iparág figyelmét hatékony és erőteljes CVT sebességváltójával és intelligens gazdálkodási technológiájával, mint például a Valtra Guide, a Variable Rate Control és a SmartTurn, amelyek alapfelszereltségként szolgálnak. A gazdálkodók és a vállalkozók egyaránt dicsérték a Q szériát kényelméért, manőverezhetőségéért és ergonómiájáért.

Végül a Q széria sokoldalúsága és a mezőgazdasági vállalkozókra összpontosító megközelítése nyerte el a FARM MACHINE 2023 zsűrijét a SIMA-n Párizsban. A FARM MACHINE zsűri díjának nyerteseit egy több mint tucat országból származó mezőgazdasági gépekkel foglalkozó újságírókból álló nemzetközi zsűri választja ki.

"Tudjuk, hogy a Q szériával nyerő gépet alkottunk. Pontosan rendelkezik azzal az erővel, kényelemmel és technológiával, amelyet a nagy gazdaságok és vállalkozók keresnek egy ilyen teljesítményű traktorban. Továbbá a Q Certified Dealer programmal garantáljuk ügyfeleink számára a legjobb traktorélményt. A Q Certified kereskedők személyre szabott finanszírozást, kivételes értékesítés utáni szolgáltatást kínálnak, és biztosítják, hogy minden Q szériás traktor az első naptól kezdve minden precíziós gazdálkodási funkcióval rendelkezzen. Biztosak vagyunk benne, hogy a Beast az ügyfeleket is lenyűgözi majd." – kommentálta Mikko Lehikoinen, marketingért felelős alelnök.

Az ügyfelek és a Valtra rajongók Európa-szerte különböző eseményeken találkozhatnak a Fenevaddal. Alternatív megoldásként a Q széria bármikor megtekinthető a Valtra virtuális bemutatótermében.