A Valkonról

A Valkon Kft. 2007. májusában alakult, és a mögöttünk álló évek alatt sikerült Magyarország területén számos sikert elérnünk. 2020-ra a több mint 180 hazai mezőgazdasági gép, és eszközforgalmazó vállalkozás között, csak a kombájnt is forgalmazó cégek érnek el magasabb árbevételt. Speciális területeken már több éve piacvezető pozícióban dolgozunk, az általunk forgalmazott minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal.

Számunkra legfontosabb a szakmaiság! Ezt tarjuk szem előtt gépkínálatunk, portfoliónk, -minőségi gépek, nagymúltú gyártók, akik profik, és specialisták a saját területükön- valamint csapatunk, a minket képviselő kollégák kiválasztásánál. A vevőkkel, szállítókkal, gyártókkal, kollégákkal kialakított, szakmai elkötelezettségen, és bizalmi alapú jó kapcsolat cégünk sikerének legfontosabb alapja.

Számos területen fel tudunk mutatni olyan kiemelkedő, és területükön élen járó partnereket, akikkel kialakított kapcsolatunk stratégiai fontosságú. Büszkék vagyunk, hogy az ők sikereinek mi is részesei lehetünk. A közös munka arra sarkallja társaságunkat, hogy még magasabb szintű szolgáltatásokkal segítsük munkájukat. A Valkon Kft. fejlődésével, erősödésével, dinamikus döntési mechanizmusával, az ágazat valamennyi szereplőjének kiváló eszközbeszállítója lehet.

Tegyen minket próbára a következő mezőgazdasági-, vagy erdészeti gép beszerzésénél!