Szerviz

Országos szervizháttér!
A gép megvásárlásánál partnert is választunk, akivel 6-7 évet együtt kell dolgozni. Az üzemeltetés évei alatt az üzembentartó elégedettségére törekszük. Célunk a partnerkapcsolataink tovább erősítése. A szervizcsapatunk folyamatosan fejlődik, szervizmérnökeink, és vevőszolgálati mérnökeink vezetésével az ország teljes területén tudunk szervizszolgáltatást biztosítani, az általuk képviselt mezőgazdasági, és erdészeti gépekhez.

Garancia
A mezőgazdasági gépgyártók különböző időre garanciát biztosítanak termékeikre. Ez az időtartam gyártóként és esetleg gépenként is különbözhet, Magyarországon minimálisan 1 év. Csak az üzemszerű működés alatt bekövetkezett meghibásodás tartozik bele a garanciális elbírálás alá. Garanciális javítás elsőbbséget élvez a többi javítással szemben, a lehető leggyorsabban megpróbálunk kiérni a helyszínre. Nem garanciális meghibásodásnak számít a kezelési hibából adódó meghibásodás, természeti kár, kopó alkatrészek cseréje, lámpák, izzók, üveg kár stb. A garanciális javítás alkalmával a kiszállás, a munkadíj és a felhasznált anyagok költség nem kerülnek kiszámlázásra.

A cégünk által forgalmazott gépek garancia időtartama után érdeklődjön a területi képviselőinknél.

Átalánydíj
Állandó szervizelési együttműködési lehetőséget kínálunk fel partnereinknek, egy meghatározott időszakra. Az üzemeltetőnek nem kell foglalkoznia a javítási munkálatokkal, - mindezek mellett a napi karbantartást természetesen el kell végezni - nyugodtan rábízhatja ezt a feladatot a szakemberekre.

A szerződés egy évre köttetik mely magában foglalja a szerviz munkadíjat és a kiszállási költséget. Az alkatrészek költsége ebben nincs benne. A garancia lejárta után érdemes megkötni ezt a szerződést, ami külön speciális díjszabás mellett tartalmazhatja a -karbantartást képező- kötelező szervizeket is, de nem tartalmazza a napi rendszeres karbantartásokat, gépbeállításokat. Az átalány díj legnagyobb értéke a cégünk által vállalt elsőbbség a hibafeltárás és a javítási munkálatok megkezdésében.

Kötelező szerviz
Kötelező szerviz óradíjainkat évek óta kedvezményes áron számítjuk fel.

Szándékunk, hogy biztosítsuk vevőink részére a „Folyamatosan szakszerviz által szervizelt”-nek nevezett állapotot, azzal, hogy a gyártó által ajánlott, üzemóra periódusra alkalmazott szervizeket, -minél több Partnerünknél- a minél hosszabb élettartamig, a mi folyamatosan képzett szakembereink végezzék el.

A mai modern mezőgazdasági és erdészeti gépeknél a Kötelező Szerviz nem egyenlő az olaj- és szűrőcserével! Ezekhez komoly felkészültség, képzettség és technikai háttér szükségeltetik. Az elektrohidraulikus részegységeket, és akár egy powershift váltót is -előírás szerint-, kalibrálni kell. A motoroknál bizonyos paramétereket, hibakódokat ellenőrizni, törölni kell. A szavatoság megőrzéséhez, minden Kötelező Szerviznél a gépre vonatkozó legfrissebb software-t kell feltölteni. A folyamatos Kötelező Szerviz jelenlét során szakembereink ezeket a feladatokat elvégzik, valamint szaktanácsaikkal, beavatkozásaikkal megelőzhetőek a mindenki számára kellemetlen eseti meghibásodások.

Szerviz fotók

chevron-image chevron-image

Szervizdíjak

chevron-image chevron-image

A Valkon Kft. szervizszolgáltatási díjai 2024. 04.01-től visszavonásig.

Szervizszolgáltatás - Keretszerződés nélkül
  Erőgép - Önjáró gép - Munkagép eseti javítása - Általunk értékesített FJD javítása
Szerviz óradíj:

28.000 Ft + ÁFA/óra

Kiszállási díj:

370 Ft + ÁFA/km

Szoftver telepítés, műszeres diagnosztika

55.000 Ft + ÁFA/óra

Kedvezményes szervizszolgáltatás - keretszerződéssel
  Erőgép Valtra, Kramer - Önjáró gép - Krone „Big” gép - Általunk értékesített FJD javítása
Szerviz óradíj:

21.500 Ft + ÁFA/óra

Kiszállási díj:

350 Ft + ÁFA/km

SZOFTVER TELEPÍTÉS, műszeres diagnosztika:

Szavatossági időtartam után: 40.000 Ft + ÁFA/óra

Kedvezményes szervizszolgáltatás keretszerződéssel
  Erőgép kötelező szervize - Munkagép javítása
SZERVIZ ÓRADÍJ:

18.000 FT + ÁFA/ÓRA

KISZÁLLÁSI DÍJ:

350 FT + ÁFA/KM

SZOFTVER TELEPÍTÉS, műszeres diagnosztika:

Szavatossági időtartam után: 40.000 FT + ÁFA/ÓRA

Kedvezményes szervizszolgáltatás - keretszerződés, építőgépek
  Építőgép javítása - Építőgép kötelező szervize - Egyedi szerződések alapján egyedi árak
Szerviz óradíj:

24.500 Ft + ÁFA/óra

Kiszállási díj:

350 Ft + ÁFA/km

Szoftver telepítés, műszeres diagnosztika

Szavatossági időtartam után: 40.000 Ft + ÁFA/óra

Általánydíjas szolgáltatás
  A hatékony termelés érdekében egyedi szerződés alapján biztosítunk gyors és rugalmas szervizhátteret, fix, előre kalkulálható költségekkel.
Szerviz óradíj:

Egyedi szerződött ár

Kiszállási díj:

Nincs

Szoftver telepítés, műszeres diagnosztika:

Nincs

Egyedi szervizszolgáltatás
  Egyedi megállapodás alapján.
Mérnöki óradíj:

50.000 Ft + ÁFA/óra

Gyakornoki óradíj:

7.500 Ft + ÁFA/óra

Egyedi szerződések alapján egyedi árak meghatározása.