Hírek

FJ Dynamics, a kínai robotpilóta újdonságok

Megvalósítottuk, hogy a professzionális gépkínálatunk, szerviz- és alkatrész szolgáltatásunk színvonalához méltóan minden magyar gazda számára -kedvező áron-, elérhetővé tegyük az automata kormányzás élményét.

A készletünk alapkivitele 20 cm pontosságot garantál, a nagyobb precizitást igénylő gazdák RTK pontosságot érhetnek el bázisállomás vagy mobil adatfogalmi kártya és RTK szolgáltatás használatával.

Az elmúlt két évben több mint 150 gépbe szereltünk FJD-t. Ez nem sikerült volna szervizes kollegáink precíz, pontos beszerelése, és szervimérnökeink odaadó háttértámogatása nélkül. A felokosított traktorok robot kormányzás rendszerét, szűk időkeretben elvégzendő munkáknál alkalmazzák ügyfeleink. Tapasztalatunk, hogy a rendszer megbízható működéséhez, folyamatos támogatás szükséges, így vásárlás után, felmerülő probléma esetén vevőszolgálatunk gyors segítséget nyújt. Szezonban minden nap számít, a Valkon Kft biztosítja a zökkenőmentes működést!

Minden automata kormányzáshoz igényes beszerelést, teljeskörű beüzemelést, magyar nyelvű kezelési könyvet, és háttér támogatást nyújtunk!

Bemutató videónk ide kattintva megtekinthető!


FJD kínai robotkormányzás rendszer opciósan megvásárolható kiegészítői 2023 tavaszától:

¤ Az ú.n. keypad, az FJD monitorra kábellel csatlakoztatható kiegészítő vezérlő konzol, nyomógombokkal. A monitor tetejére, vagy a fülkében tetszőlegesen elhelyezhető, ahol kézre esik. A felhasználó saját maga is fel tudja szerelni. Nagyon hasznos például forduláskor döcögős talajon haladva. Kezünket a nyomógombhoz készítve könnyebb megnyomni a gombot, mint a monitoron. Amennyiben nem tiszta a kezünk nem maszatoljuk össze a monitort.

Keypadon található nyomógombok:

  • automata kormányzás ki-/ bekapcsolás
  • festés indítás- leállítás
  • A és B pont lerakása
  • A és B pont lerakásának visszavonása
  • Uturn jobbra fordulás
  • Uturn balra fordulás
  • +2 egyelőre funkció nélküli gomb

Fotó: Fülkébe szerelt FJD monitor Keypaddal


¤A UTURN automata táblavégi forduló. Használatakor előre beállított táblavégi fordulókat automatán elvégez az FJD robotkormány. A UTURN hozzávetőlegesen téglalap alapú táblákon, egyenes forgó vonal esetén tud jól működni.

¤A WIFi kamerát a traktorra vagy munkagépre bárhová felszerelhetjük, csatlakoztatása egyszerű, használatával folyamatosan figyelemmel kísérelhetjük a munkagép működését, és a megművelt területet.

Nézd meg az automata kormányzáshoz rendelhető Keypad, UTURN,és kamera bemutató videónkat!


Termékeink mit sem érnek megfelelő szoftverek nélkül, ezért szoftvereinket folyamatosan fejlesztjük. Az installálást és a szoftver frissítést WIFI kapcsolaton keresztül végezhetjük el. Kérjük később is tájékozódjon új lehetőségeinkről!

További információkért keresse gép- és alkatrész értékesítő kollegáinkat a megadott elérhetőségeken!