Kramer EquipCare

chevron-image chevron-imageEquipCare - Telemetriai rendszer
A gépek egyszerű felügyelete, az EquipCare segítségével!
Az EquipCare szíve egy telemetriai modul, ami lehetőséget nyújt nekünk a gép helymeghatározása mellett a többi adat begyűjtését, lehívását is a gépről. Esetleg felmerülő hibakódok, a motor fordulata, olajak hőmérsékletei, mind összegyűjthetők helyadatokkal párosítva. Mindezt megnézheti telefonján, tabletjén vagy számítógépén. Kezelhet akár csak egy gépet, vagy akár egy egész flottát is (nem csak KRAMER gépeket).

Szeretne hatékonyságot növelni? Elemezze gépe működését munka közeben!
Mindig egy lépéssel előrébb, mert az EquipCare adatokat, tényeket közöl velünk és ez által válaszokat is a kérdéseinkre: Hol van jelenleg a gépem? Mikor esedékes a szerviz? Milyen alkatrészekre lehet szükségem? Mindez segít lerövidíteni az állásidőt és meghosszabbítani a gép élettartamát.

Az EquipCare segít nekünk egy szempillantás alatt, - előkészület és tervezés kapkodás helyett:
Helymeghatározás: Az EquipCare segítségével könnyen megtudhatjuk, hogy hol tartózkodik éppen a gépünk. Beállítható neki területelhagyási figyelmeztetés is. Tehát ha elhagyja például a telephelyünket a rakodógép, rögtön értesítést kapunk telefonunkra, tabletünkre.Növelje a működési időt: Egy jó beállítással időben szól a rendszer az esedékes szervizről és így felkészülhetünk rá kellő idővel előtte.
Könnyű áttekintés: Kövesse nyomon a gépét teljes életciklusa alatt. Minden esemény megjeleníthető részletesen, a hibaüzenetektől a karbantartásokig.


Optimalizálja a felhasználást: Elkerülhető a felesleges állásidő és az üzemórák pontosan rögzítve vannak.
Megnövelt hatékonyság: A szerviz a géphez történő gyors kiérkezést megelőzve felkészülhet az aktuális meghibásodásra. Ezzel felgyorsítva a felmerült probléma megoldását, hiszen akár a szükséges alkatrész is már ott lehet a helyszínen. Mindez által mindkét félnek értékes időt tud megtakarítani.EquipCare- megoldás mindenkinek
Akár régebbi gépébe is belerakható a telemetriai modul így minden eszközét és azokról az információkat egy felületen láthatja és kezelheti.Weboldal: Megtekintés
Android alkalmazás: Letöltés
Apple alkalmazás: Letöltés