Partner

Teleszkópos rakodógépek


A nagy múltú Kramer márkanév alatt a Kramer-Werke GmbH nagy fordulékonyságú, jó terepjáró képességű és hatékony, kompakt homlokrakodókat, homlokrakodókat teleszkópos gémmel és teleszkópos rakodókat fejleszt és gyárt a mezőgazdaság számára. A cég több mint 90 éves történetének elején a vállalat gyorsan szerzett jó nevet mint traktorgyártó.

Ma a Kramer-Werke GmbH egy termelő, középméretű vállalat, amely nemcsak a saját kutatásra és fejlesztésre fordít sokat, hanem az anyagmozgatáshoz is széles választékot kínál.

Teleszkópos rakodógépek

A Kramer gyár összes terméke kiemelkedik a kifejlett technikájával és a kimagasló minőségével. A Kramer gépeire jellemző összkerék kormányzással a cég vezető helyet foglal el Európában. A vállalat folyamatos sikereinek köszönhetően 2012 óta ismét gyárt mezőgazdasági gépeket, a jövő biztos alapokon áll.

A nagy múltú Kramer márka sok éve jelen van a piacon, és ezalatt a neve összeforrott egy különös értékkel: a biztonsággal. Az innovatív gépek jó minősége itt csak egy szempont. A Kramer, mint vállalat is biztonságos választás az ügyfelek számára, mivel a tapasztalata és innovációs ereje gondoskodik a befektetések jövőjéről és biztonságáról. Egyszóval a Kramerrel mindig a biztonságos oldalon áll: „Kramer – on the safe side!

Letölthető prospektus